muziek promoten
|

Muziek promoten op Spotify, SoundCloud en YouTube

Als DJ / Producer wil je eigenlijk maar 1 ding: dat je muziek gehoord wordt! Toch? Bij iedere nieuwe track die je uitbrengt, denk je: dit wordt een knaller hoor! Maar helaas is muziek produceren iets heel anders dan muziek promoten. Hoe lekker zou het zijn als jij je alleen maar hoeft te focussen op je werk in de studio en dat je het promoten van je tracks over kunt laten aan mensen die daar echt verstand van hebben?!

muziek promoten

Koop geen bots, maar ga voor echte luisteraars

Als je op zoek gaat naar een goede dienst om jouw tracks te promoten kun je aardig verdwalen. Via Google zijn er talloze aanbieders te vinden die allemaal beweren dat ze jouw muziek ontelbare streams gaan geven. Helaas zijn een hoop van deze aanbieders voor een groot deel (of volledig) afhankelijk van bots en dus krijg je geen echte streams. En uiteraard is het tof om te showen dat jouw muziek heel veel streams krijgt, maar het is nog veel toffer als er daadwerkelijk echte mensen jouw muziek gaan ontdekken. Naast streams levert je dat namelijk ook nieuwe fans en volgers op.

De beste muziek promotie service van Nederland?

Als je serieus bezig bent met je vak en je wilt jouw muziek onder de ogen (oren!) van luisteraars krijgen die echt op zoek zijn naar nieuwe muziek in jouw genre, dan is er eigenlijk maar 1 dienst die ik met 100% vertrouwen kan aanbevelen en dat is Tracks To The Max. Dit is een ervaren bedrijf dat huisvest in Amsterdam en al ruim 10 jaar een van de toonaangevende promotie diensten van Nederland is. Artiesten van zo’n beetje alle grote platenlabels hebben al tracks laten promoten door TTTM, zoals Spinnin, Universal, Sony en Warner. Over social proof gesproken 😉 We kunnen dus wel stellen dat muziek promoten in hun DNA zit!

Bij TTTM (vanaf nu blijf ik de afkorting gebruiken) kun je terecht voor 3 soort promotie:

  • SoundCloud Promotie
  • Spotify Promotie
  • YouTube Promotie

Bij alle drie deze platforms kun je er 100% zeker van zijn dat jouw muziek op een eerlijke en professionele manier gepitched gaat worden richting echte luisteraars die op zoek zijn naar jouw muziek. TTTM werkt alleen maar met echte curators die jouw muziek in populaire playlists gaan zetten die aansluiten op jouw genre en doelgroep. Dus geen fake streams of bots, maar wel heel veel potentiële nieuwe volgens en fans! Juist! Dat willen we!

De website van Tracks To The Max

Hoe werkt Tracks To The Max?

Muziek promoten via TTTM is heel simpel en overzichtelijk. Via de website selecteer je een van de drie platforms en vervolgens kies je het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en budget. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw nieuwe track te promoten op Spotify met een geschat aantal streams tussen de 2K en 5K voor slechts €69.

Na het kiezen van je pakket gaat TTTM jouw track luisteren om te kunnen bepalen welke curators en playlists het beste passen bij jouw muziek. Vervolgens pitchen ze jouw track bij de gekozen curators die vervolgens binnen een week aangeven of ze de track willen gaan promoten.

Vervolgens wordt jouw track dus op de gewenste playlists geplaatst en deze blijft daar in staan, totdat het doel van de campagne bereikt is. Op deze manier weet je dus zeker dat het aantal beloofde organische streams behaald gaat worden. Via het klanten dashboard van TTTM kun je de resultaten in de gaten houden. En uiteraard zie je binnen het gekozen platform (bijvoorbeeld Spotify) ook de resultaten van de campagne.

muziek promoten via Tracks To The Max

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij TTTM

Om je kennis te laten maken met TTTM hebben we een mooie deal voor je! Als je tijdens het afrekenen de kortingscode DJLIFE10 gebruikt ontvang je 10% korting op je eerste aankoop. Lekker toch? En geloof mij maar; daar ga jij heel erg blij van worden. De service van TTTM is gewoon ongeëvenaard. Met ruim 10 jaar ervaring, meer dan 10.000 blije klanten en een gemiddelde Trustpilot score van 4.8 op 5 is Tracks To The Max gewoon de beste keuze voor dj’s en producers die hun nieuwe muziek willen promoten richting echte luisteraars! Voor muziek promoten moet je dus bij TTTM zijn! Ga nu naar Tracks To The Max

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *