Over Ons

DJLife.nl is een website voor en door DJ’s en Producers. Het is een initiatief van Hylke van Grinsven.

DJ Hylke

Waarom deze website?

In mijn zoektocht naar de informatie op het gebied van DJ nieuws , DJ Gear, Produceer software, Tips en Tutorials kwam ik erachter dat er bijna geen websites in het Nederlands waren. Best gek, als je bedenkt dat Nederland al jaren de top van de DJ wereld domineert! Ondanks het feit dat voor de meeste DJ’s Engels geen probleem is, vond ik toch dat het tijd was voor een platform die ook voor de beginnende DJ’s en Producers goed leesbaar is in onze eigen taal.

Wie is de initiatiefnemer?

Mijn naam is Hylke van Grinsven en ik ben bijna 25 jaar actief als DJ. Als 15 jarige werkte ik in een platenzaak (wie kent dat nog?) en draaide ik iedere zaterdagavond in de lokale discotheek van mijn woonplaats Baarn. Sinds 2010 ben ik als House-DJ onderdeel van het DJ duo HYL&PAS (voorheen House4Pleasure) Onder diezelfde naam organiseerde ik samen met Pascal van Drie een aantal succesvolle House-feesten in de provincie Utrecht. Sinds 2017 ben ik de organisator en promoter van de Arnhemse Sundaypeople events. Daarnaast ben ik actief als fulltime allround dj voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

DJ Hylke Eventmuziek

Onze missie

Samen met een aantal betrokken DJ’s, Producers en tekstschrijvers willen we betrouwbare informatie delen over ons vak. Regelmatig delen we de nieuwste muziek, reviews over DJ gear en tools, interviews met DJ’s en de laatste tips en tutorials voor de (beginnende) DJ / Producer. Heb je een tip of wil je ons gewoon vertellen hoe tof je dit platform vindt? Stuur dan een mailtje naar info@djlife.nl