DJLife Radio Show Techno: Noahh

Vanaf 4 juni komen we wekelijks met een nieuwe Radio Show. Er zal iedere week een ander genre te horen zijn. We beginnen met een lekker uurtje stevige TECHNO van de getalenteerde Noahh

Maak kennis met Noahh

Noahh (Gabrielle) is één van de vier vaste DJ’s van DJLife en zal jullie maandelijks trakteren op een fijne Techno mix! We stellen deze getalenteerde DJ/Producer aan jullie voor aan de hand van 5 vragen:

Wat kunnen we van jouw mixtapes verwachten?
Donker, duister en krachtig. Verwacht harde kicks, hoge melodieën en een diepe bas.

Welke artiest(en) vind je tof en waarom?
Ik vind Joyhauser heel erg tof. Zij hebben zo’n lekkere eigen sound en ze draaien op de leukste festivals. Ook The Yellowheads vind ik erg tof,  donkere, duistere beats gecombineerd met hun visuele identiteit, alles klopt.

DJ Noahh Techno

Wat doe je in het dagelijks leven?
Naast mijn uit de hand gelopen hobby als dj/producer werk ik ook als marketing en communicatie-adviseur.

Wat zijn je doelen/dromen in de muziek?
Tot nu toe heb ik gedraaid in beachclubs en op kleine feestjes wat ik uiteraard super leuk vind. Het lijkt me ook geweldig om te draaien voor een groot publiek en mensen los te zien gaan op mijn eigen muziek. 

Een fun fact over Gabrielle?
Ik luister nog steeds naar Yabba Dabba Dance 1 en 2 … en daarnaast heb ik een massive donut verslaving 🙂

Waar kan ik Noahh’s mixtape beluisteren?

Luister naar de DJLife Radio Shows via:

Wil je meer te weten komen over Noahh? Check dan haar socials: